Állat és Ember - Gazdikeresők

Gazdikeresők


Tchin
Tchingazdira talált2016-07-12
bekerült:2016-06-10
honnan:leadott
faj:kutya
fajta:Havannai pincs kev.
ivar:kan
született:2015-11-08
szín:fehér
szőr típus:félhosszú
méret:kicsi
6 kg
leírás:Törés miatt kórházban, majd ideiglenes befogadóhoz került. Ideiglenes befogadója gyógyulás (és ivartalanítás) után örökbe fogadja!

Keresi az igazi álomgazdit Tchin, állatorvos becslése szerint 8-10 hónapos bichon-havanese kutyus.
Törött jobb hátsó lábbal szaladgált egy forgalmas út mellett, amikor megtaláltuk. Állatorvoshoz vittük, chipet kerestünk sajnos sikertelenül. Többszöri röntgen után szerencsére kiderült, a törött combcsont nem csúszott el, sőt már a gyógyulás is elindult. Még kb. 5-6 hétig kímélni kell és maradéktalanul meggyógyul.
Maci végtelenül kedves, érdeklődő kiskutya. Legyen szó emberről vagy másik kutyáról mindenkivel végtelenül barátságos. Az első pillanattól kezdve osztja a puszikat és kéri a pocaksimit. Játékos, korából adódóan még kissé szeleburdi, de mindezt a maga imádnivaló tündér módján. Okos, hatalmas fekete szemeivel issza a számára kedves személy minden szavát. A szobatisztaságot és a pórázon sétálást szépen tanulja. Séta közben még könnyű elterelni a figyelmét, hiszen még kölyök és a világ minden apró dolga, zaja érdekli.
Olyan felelős gazdit keresünk neki, aki tudja, mivel jár egy kölyökkutya felnevelése és megfelelő figyelmet tud fordítani az elkövetkezendő hetekben a törött lába gyógyulására. Olyan gazdit keresünk, aki mellett családtag lehet és akitől megkapja a számára megérdemelt szeretetet egy egész életre.
Oltva, chipezve, ivartalanítva, csak benti tartással, leinformálható helyre kapcsolattartással fogadható örökbe.
hely:Budapest, ideiglenes befogadó
telefon:+3670-223-6476
e-mail:kasznakata@gmail.com