Állat és Ember - Gazdikeresők

Gazdikeresők


Darinka
Darinkagazdira talált2017-11-05
bekerült:2017-04-22
honnan:Miskolci Állategészségügyi Telepről vettük át
faj:kutya
fajta:keverék
ivar:szuka iv.
született:2016-04-18
szín:fehér
szőr típus:félhosszú
méret:kicsi
10 kg
leírás:Darinka kb 2016 4. negydévében született, oltott, chipezett, ivartalanított westie keverék kislány. Darinka a miskolci ebtelepről került a gondozasunkba,,a helyi állatvédő lányok segítségével.
Darinka kedves, bújós, barátságos kutyus. A többi kutyával kijön, nem kötekedő,,de ha valaki bántja, megvédi magát: Barátságosság a fajtársakkal szemben ide vagy oda, a hamija más kérdés: azt nem engedi, féltékeny rá, de olyankor sem megy el az esze, csak odamorog egyet-kettőt.
A lakásban szépen viselkedik,nem rombol. Szobatiszta. Pórázon sétálni tanul, már most is igen ügyes. A pocakjat szereti. A husin kívül, ami persze a kedvenc, szereti a zöldségeket, gyümölcsöket is. Gyerekekkel jó a viszonya, ezért olyan gyerek mellé, aki tiszteletben tartja a kutya igényeit, jó választás és a gyereknek számára, de neki is hatalmas öröm, mély, szeretetteli kapcsolat lehet.
Mivel szereti a fajtársait, második kutyának is örökbe fogadható. Természetesen a két kutya egymás iránti szimpátiája nagyon fontos, ezért feltétlenül össze kell majd leendő társával ismertetnünk, még nálunk. Olyan családot keresünk a mi kis rózsaszín orrú Darinkánknak, ahol nem kell sokat egyedül lennie es családtagként szeretik. Érdeklődni Takács Katinål a 06702236476-os telefonszámon vagy bemutatkozó levéllel a kasznakata@gmail.com-on lehet.
hely:örkény, ideiglenes befogadó
telefon:+3670-223-6476
e-mail:kasznakata@gmail.com