Állat és Ember - Támogatói klub

Támogatói klub


2014-07-06 - 2014. június
 

Ez a hónap az ortopéd beavatkozások jegyében telt. A lábfájósaknak illetve az idős kutyáknak megelőző-állagfenntartó célzattal ismét be kellett szereznünk napi betevő zöldkagyló/glükozamin adagjukat: 17 155 Ft volt és Luca, Nox, Magnum, Poppy és Franzli kapja napi szinten.
Elkezdtük a négy kutyánkat érintő ortopédiai műtétsorozatot. Poppynak ismeretlen okból hozzánk kerülése előtt mindkét combja eltört. A törések spontán - ám rosszul -gyógyultak. Annyira nem, hogy a rizikót jelentősen meghaladta volna a biztos eredmény, így orvosunk nem törte el a rosszul összeforrt töréseket. A jobboldali combcsontot azonban a test átalakult statikája miatt le kellett fejeznie. Ennek költsége 27 840 Ft volt, ami elmondhatatlanul baráti ár! Hála és köszönet érte és kiváló munkájáért Dr. Boda Attilának! A 20 000 Ft-os tétel Bob Marley ivartalanítása, fogkőszedése, és oldaláról a szövetszaporulat levétele.
A számlák összege 64 995 volt. A Támogatói Klub tagjai ebben a hónapban 54 500 Forinttal támogatták munkánkat. Kis kiegészítéssel ezt fentiekre fordítottuk! Köszönjük a segítségeteket!