Állat és Ember - Rólunk írták

Rólunk írták


2012-03-07 - Kutyák szerető gazdira várnak!
 

Cuki kutyák szerető gazdira várnak

Bemutatunk öt kutyust, akik nagyon vágynak egy szerető családra!

Az Állat és Ember Állatvédő Egyesület munkájáról korábban már írtunk nektek, most szeretnénk bemutatni néhány gondozásukban álló kutyust, akik nagyon vágynak egy szerető gazdira.
Bemutatunk nektek öt nagyon szép és kedves kutyát!

Hablaty: 2009. decemberben született, tacskó keverék kisfiú. Barátságos, kedves, hízelgős. Imádja az embereket, kutyákkal, macskákkal jól kijön. Olyan, mint egy kölyökkutya, szertelen bohóc. Nagyon falánk: erre fontos figyelni, étvágyának gátat kell szabni. A lakást kulturáltan használja, szobatiszta. Gyerekes családnak különösen ideális, de bármilyen családban megállja a helyét.

Hullám: Hullám körülbelül 30 kg testsúlyú, 61 cm magas, 1-1,5 év közötti, ivartalanított tervueren keverék fiú. Kiemelkedően értelmes, nagyon barátságos, nagy mozgásigényű, igényli az ember társaságát. A macskákkal barátságos, a többi kutyával játékos. Sok foglalkozást igényel, szeretne a gazdi életének szerves része lenni.

Milton: 2004-es születésű, 60 cm marmagasságú, 29 kg, ivartalanított fiú kutya. Eleinte félénk, de könnyen oldódik, és ha már megismeri az embert, és bízik benne, akkor nagyon barátságos, kedves. Nyugodt természetű, keveset ugat. Fokozott figyelmet igényel, mert teljesen vak. Egyedüli kutyának ajánlott, bár más kutyákkal is kijön. Macskákat nem szereti. Ha valaki el tud vonatkoztatni a vakságától, nagyon jó barátra lelhet Miltonban, mert az egész kutya csupa kedvesség.

Málna: 2007 májusában született, ivartalanított, valószínűleg border collie keverék szuka kutya. Bármilyen összetételű családba ideális társ. A macskát kergeti, de ha közel kerül hozzájuk, nem bántja őket. A lakást kulturáltan használja, mert lakásban élő kutya volt. Jó étvágyú, és mivel kicsit túlsúlyos, az étkeztetésére nagyon oda kell figyelni.

Ellenőr: Feltétlenül kutya mellé szeretnék örökbe adni, mert a kutyatársaság elengedhetetlen a számára. Borzasztóan igényli, és meri viszonozni a szeretetet. Nagyon sokat tud majd adni annak, aki magához veszi! Előélete miatt (kölyökkorában magára hagyták a hidegben és sokáig nagyon félénk volt) azonban fokozott figyelmet igényel, és az átlagnál nagyobb felelősséget, kihívást jelent. Nem tudni ugyanis, hogy egy váratlan helyzet hatására nem pánikol-e be. Ő az a kutya, aki soha nem lehet majd póráz nélkül, szabadon, ha a terület nincsen biztonságosan bekerítve. Felelősségteljes, Ellenőr mókás természetén, kíváncsiskodásán, kis szeleburdiságán nevetni képes, őt elfogadó, fejlesztő és tiszta szívéből szerető gazdát keresnek számára

Az állatokat mind féreg- és parazitamentesítve, egészségfelmérés (belgyógyászati, szükség esetén szakorvosi vizsgálat és kezelési terv felállítása) után, laborszűrten (vérkép, vese- és májparaméterek, diafilária, boreasis és lyme teszt eredménnyel), chipezve, veszettség és kombinált oltással, ivartalanítva adják örökbe, teljes állatorvosi dokumentációjukat átadva.

A kutyusokról érdeklődni Takács Katalinnál lehet a 06-70-223-6476-os számon vagy e-mailben: kasznakata@gmail.com.

Nézzétek meg a galériát, ott láthattok fotókat mind az öt kutyusról!



külső képtár: http://www.femcafe.hu/cikkek/eletmod/cuki-kutyak-szereto-gazdira-varnak...