Állat és Ember - Hírek

Hírek


2016-05-02 - Fotópályázat CSAK Yorkieknak: Meghittség, boldogság
 

Nagyon szép ünnephez érkeztünk. A Yorkie Fajtamentés, melyet egyesületünk hozott létre 2012. április 24-én, és azóta is a kereteiben működik, 2016. április 24-én ünnepelte a 4. születésnapját. Ezt - nem véletlenül - ezzel a fotópályázattal szeretnénk megünnepelni.

A pályázat címe: Bensőségesség, boldogság.
A képeket itt tudjátok feltölteni:
http://www.állatésember.hu/verseny.php?vf_id=13

Olyan képeket várunk Tőletek – és a mostani pályázaton: CSAK YORKIEKRÓL – amelyeken ezek az érzelmek átsütnek. Érződik az érzelmi kapocs, a kis szőrös és családja között, s ordít a képről, hogy ez a yorki fiú/lány bizony BOLDOG, nagyon jól érzi magát a bőrében, mindegy, hogy épp a labdával rohan, pancsol, az ajándékát bontja, a tortájának akar nekiesni, csak úri modora tartja vissza ettől… nyilvánvaló, hogy BOLDOG, és szeretik.
A fotókat május 03-ától töltheted fel honlapunkra.

A képeket a képi megjelenítési szakma és kutyákhoz kapcsolódó szakmák neves képviselői alkotják. A zsűri 1, -6.. helyezettet hirdet: a helyezettek ajándéka ajándékkosár a kutyákhoz, kutyatartáshoz kötődő nívós ajándéktárgyakból.

Szót kapnak természetesen a virtuális galéria látogatói is: az ő szavazataik alapján közönségdíjat adunk ki.

A fotókat 2016. május 03-tól május 17-éig várjuk!

A képek feltöltéséhez és a szavazáshoz is regisztrálni kell a honlapon. A képet a pályázó feltöltés után nem látja rögtön a versenyben álló képek között, ahhoz előbb valamelyik adminnak jóvá kell hagynia. Egy szavazó összesen egy szavazatot adhat le. A szabályokkal a sportszerűtlenségeket igyekszünk kiszűrni, ezért a kettős verseny: szakmai zsűri és közönségszavazás. Szépen kérünk, hogy ne élj vissza nagy ismeretségi köröddel, és a játék valóban játék maradjon, ne legyen harc, és tényleg a jók nyerjenek!

Képfeltöltés itt:
http://www.állatésember.hu/verseny.php?vf_id=13

Eredményhirdetés: honlapunkon: www.állatésember.hu illetve facebook klubunkban, május 20-án
Addig is sok boldog és meghittségteli, lencsevégre kívánkozó pillanatot kívánunk!
A Yorkie Fajtamentés csapata

A nekünk - nem feltétlenül esik egybe a zsüri döntésével - leginkább tetsző képeket beleválogatjuk a jövő évi naptárunkba!

verseny kezdete: 2016-05-03
nevezési határidő: 2016-05-17
szavazás lezárása: 2016-05-20
eredményhirdetés 2016-05.20