Állat és Ember - Hírek

Hírek


2016-06-18 - Pet-Expo, 2016. június 18-19
 

Mivel ez a hétvége is nagyon sűrű volt, a Petexpo-n örökbefogadónk – és most már önkéntesünk – képviselte egyesületünket, és a Yorkie Fajtamentést, Jeffecskével, korábbi védencünkkel.
Jeffecske és családja izgatottan készült a Petexpo hétvégi rendezvényére, a Kisherceg megújult frizurával várta a nagy napot.
Megtiszteltetés volt önkéntesként debütálni Jeffecskével egy ilyen nagyszabású eseményen, az újoncok segítője Botz Szilvi volt, Szilvinek is hálás köszönet!
A Westie Fajtamentéssel jószomszédi viszony alakult ki, mely annak is köszönhető hogy Jeffecske családja a Yorkiek mellett a Westieket is imádja.
A WRH csapata rendkívül kedves gesztusként nemcsak kölcsön adott, de már fel is állított sátorral várta a Yorkie Fajtamentést.
Jeffecske volt a rendezvényen az Egyesületünk arca, az Úrfi büszkén vonult a szépségversenyen. Jól viselte a sok kutyát, a tömeget, a sok sok simogatást.
Mintaszerű volt a szervezés. A program izgalmas, sokrétű. A szervezők figyelme arra is kiterjedt, hogy a nagy meleget slagozással, párakapukkal, pancsolóval igyekeztek enyhíteni. Leírhatatlan élmènyt nyújtottak a kutyás produkciók.
Köszönjük prof. Juhász Csabának és csapatának, hogy a magas színvonalú rendezvényen Egyesületünk is részt vehetett., mégpedig két minőségében is: általános mentésként és Xorkie Fajtamentésként is
Úgy gondolom lesz még folytatás, sok-sok kedves látogatóval ismerkedtünk meg, örömmel tölt el hogy vannak olyan szülők, akik már ovis korban megtanítják gyermeküknek a felelős állattartást, az egyik kislány szinte önállóan töltötte ki a játékos tesztünket. A rendezvényen a látogatók számához képest sokan keresték fel standunkat, ismerték meg a Yorkie Fajtamentést.
(Ági)

plakát: 13240136_900291513426256_3754469499701421582_n.png