Állat és Ember - Hírek

Hírek


2017-03-27 - Zoodom Dog Day
 

Már nagyon vártam, hogy jöjjön a tavasz, és ezzel együtt kezdődjenek a kinti rendezvények, ahol nem csak jól érezhetjük magunkat, de az egyesület munkáját is segíteni tudjuk. Ugyan az időjárás előrejelzés hét elején még nem jósolt szép időt, de reggel már látni lehetett, hogy végül kedvez nekünk az időjárás.
Március 25-ére egy lelkes is csapat verődött össze a Camponanál megrendezésre kerülő Zoodom Dog Day-en (Ági és Laci, akikkel már tavaly is több rendezvényen dolgoztunk együtt, Erika, akivel most találkoztam először, és Nóri barátnőm, akit elhívtam segíteni, hiszen imádja a kutyákat). Természetesen nem felejthetem ki az egyesület két kis védencét, Sue Carollt és Missy-t sem, akik még nálunk is nagyobb lelkesedéssel vetették bele magukat a programokba.
A reggel nem indult ugyan zökkenőmentesen, eléggé megcsúsztunk, mi lányok nem is igazán vagyunk járatosak a sátorépítésben (amit végül férfi segítséggel se sikerült összerakni sajnos), az asztallal is megszenvedtünk, de végül csak sikerült működésre bírni, és kipakolni.
Miközben mi a standnál talpon voltunk egész nap, szuper előadások és különböző trükk- és szépségversenyek színesítették a programot. Ugyan mi is neveztünk Sue-val és Missyvel, de sajnos a versenyt lekéstük – legközelebb jobban figyelnünk kell, hiszen nagy esélyekkel indulhattak volna a lányok a megmérettetésen. Ők persze nem szomorkodtak emiatt, egész nap pörögtek, a legkisebbtől a legnagyobb kutyáig mindenkivel próbáltak ismerkedni, és rengeteg érdeklődött vonzottak a standunk köré bájos megjelenésükkel. Missy ebéd után ugyan kidőlt, Erika és Nóri mellett a pléden aludt egy órát, de aztán energiával feltöltődve újra elkezdte élvezni, hogy kicsit kiszabadult és új ingerek érték.
A nap végére mindannyian nagyon elfáradtunk, de remélhetőleg sikerült ismét minél több leendő gazdit és támogatót szereznünk az egyesület részére.
Köszönjük a meghívást a rendezvény szervezőjének!
Lassan pedig már kezdhetjük a készülődést az egyesületi napra!
(Botz Szilvia)