Állat és Ember - Támogatói klub

Támogatói klub


2017-04-08 - 2017. március
 

Ebben a hónapban a február hónappal összevont gyógyszerszámlánkat fizettük ki. Sok műtétünk volt, ami után antibiotikumot kapnak a műtöttek egy hétig, függően attól, milyen volt a szájuk (erősebb, inkább odaható antibiotikum kellett-e)Norovlac, Enroíil vagy Clavuactint szedtek utána. A "szemesek" (szemműtöttek, szembetegek - pl. Bentley, Dick, Sue Caroll, DuciJuci, Vitéz és Mosolyka) kapta az oropharma szemtisztítót, Yells, Neocort, és Ciloxan szemcseppet, műtéti előkészítésre, műtét utáni kezelésre vagy épp műtétet elkerülendő - DuciJucinál és Vitpznél pl. ez sikerült. Sajnos Sue Carollnak hipoallergén kosztot, Karaknak májkímélő gyógytápot kell kapnia. Áruk horrorisztikus, de ez nem kikerülhető.
A Ferdocat tablettát féreghajtásra kapta a rákospalotai bagázs, az Optimune szemkenőcsöt könnytermelésének beindítására Mosolyka. a szaruhártya regenerálót Cérna, mert valamivel megsértette a szemét.
A gyógyszerszámla összege: 83 711 Ft.
A 14 000 Ft összegű számla Zuzmónk hasi- és szív UH-vizsgálata annak megállapítására, hogy még ivarzik-e (idős vagy más okból van folyása), ill. műthető-e
A számlák összege: 106 701 Ft.
A Támogatói Klub tagságától kapott támogatás 105 500 Ft volt ebben a hónapban.
Köszönjük a segítségeteket, hogy ennyi mindent elvégezhettünk belőle!