Állat és Ember - Gazdikeresők

Gazdikeresők


Gucci
Guccigazdikereső
bekerült:2023-07-24
honnan:Abádszalók
faj:kutya
fajta:Tacskó kev.
ivar:kan iv.
született:2022-04-15
2 éves
szín:ordas
szőr típus:rövid
méret:kicsi
6 kg
leírás:Gucci állatorvosi becslés szerint 2022. április közepén született, szivféreg-negativ, kombinált és veszettség-oltott, ivartalantott, chipezett, tán tacskó, csivava, és mivel nagyobb: még valami harmadik tipus keveredéséből létrejött sikertörténet. Sikertörténet, mert szép, okos, mókás és jóindulatű, azaz egy nagyon jól sikeredett szerelemgyerek.
Előzményeiről annyit tudunk, hogy Nagy Franciska, abádszalóki állatmentő fogadta be, és gondoskodott róla először. Mivel azonban Gucci mindkét szemét 3. szemhéjmirigy előesés miatt múteni kellett, segitségünket kérte.
A mútét tökéletesen sikerült, korábbi giardiafertőzéséből is kigyógyult, igy Gucci gazdikereső let.
Tündéri, kis finomlelkű, félénk, de barátkozó kis jószág.
Volt már egyszer egy táncos komikusunk, Tücsi, aki bonyolult tánclépésekkelszórakoztatta a nagyérdeműt – minket.
Guccinál ez kicsit árnyaltabb. Ő nem képességei teljes tudatában, és azokra büszkén ropja (még?), inkább olyankoir kezd el táncolni, ha zavarban van, nem tudja, dijazzák-e az épp előadott produkcióját, vagy éppen rosszaló pillantások járnak érte. Ilyenkor a figyelmet elvonni, más pályára terelni próbálja ezzel. Ettől persze a műsor még semmivel nem rosszabb, sőt mókás fintorgással fejeli meg, ami ugyan zavarát lenne hivatott elleplezni, de csak sokkal nyilvánvalóbbá teszi ezt.
Szereti nagyon az embert, törleszkedik, mászna rá, de időnként visszaretten. egyértelmű, hogy a képtlábűakkal voltak rossz tapasztalatai is. Ezt mutatja az is, hogy kétes helyzetekben kivétel nélkül megadja magát, meghunyászkodik.
Nincsenek viszont lelki skrupulusai, problémái, hogy hogy viselkedjen, a kutyákkal! Szereti valamennyit és a hangot is megtalálja velük, Vele egyivásuak, vagy a bulizásra kapható idősebb kutyák között lehámlik róla minden kecs és báj, és megvadult kiskecske módjára szökell, ugrándozik, vagy éppen birkózik, és a fogócskát lelkes kurjongatással kiséri. ilyenkor füle, lába repül, szétáll. Nagyon gyors, ezt tudja is, épp ezért a fogócska a kedvenc játéka, bár a labdázást és a plüssöket is szereti.
A kertet szépen használja. Nem rombol, nem ás, ellenben a kert nyújtotta lehetőségekkel is )mint minden mással) jól elszórakoztatja magát (hopp, lehullott egy körte, jé most landolt egy gerle, ki ment el a kertésünknél, stb.). A lakásban szintén problémamentes: nem rombol, rág, viszont szeret megszerezni és eldugni dolgokat 😊.
Problémamentes, csupasziv, jóindulatű kisgyerek, aki minimális okitásra szorul már csak. Nem is oktásra annyira, mint kinek-kinek az izléséhez, körülményeihez igazitásra, ami – úgy gondolom, mert okos, igazodó, megfelelni vágyó -, könnyű lesz.
Pórázon gyönyörűen sétál.
Habitusa alapján fiatalabb gazdikat keresünk neki lehetőleg, akikkel sokat mehet, túrázhat, mehet, esetleg gyerekük (játszani szerető másik kutyájuk van.
Gucciról érdeklődni Takács Katinál lehet a 06 70 223 64 76 vagy a 06 70 619 06 96-os telefonszámon, ill. a kasznakata@gmail.com e-mail cmen.
hely:Budapest, ideiglenes befogadó
telefon:+3670-223-6476
e-mail:kasznakata@gmail.com