Állat és Ember - Gazdira találtak

Gazdira találtak


Bel Ami
Bel Amigazdira talált2021-09-25
bekerült:2020-12-30
honnan:gazdától
faj:kutya
fajta:Yorkshire terrier kev.
ivar:kan
született:2019-09-09
szín:barna
szőr típus:félhosszú
méret:közepes
10 kg
leírás:Bel Ami 2019 szeptember 09-én született, ivartalanított, szívféreg-negatív, rendkívül emberközpontú, ragaszkodó, hízelgő kiskutya aki szereti, ha ő van a középpontban, vele foglalkoznak. Legszívesebben egész nap az ember ölében feküdne és követné mindenhová, mint egy kis matrica. Nyitott, érdeklődő, barátságos. Nem szeret egyedül lenni es ha úgy érzi túl sokáig magára hagyták, vagy nem tetszik neki valami, azt ugatással jelzi. Egy szemernyi agresszió sincs benne az emberrel szemben.
Kutyákkal jól kijön de igazából nem keresi a társaságukat. Elvan közöttük, de inkább kerüli a nagyobb tömeget és a jatszadozó, szaladó fajtársakat. Ha lehet, ő inkább az ember társaságában marad és azt sem bánná, ha egyedüli kedvenc lehetne.
Cicákkal szemben nálam semmilyen agressziót, még csak érdeklődést sem mutat, de mivel azt az információt kaptuk, hogy megölt egy macskát, mégpedig a család macskáját, akivel korábban együtt élt, ezért macska mellé nem adjuk.
Az autóban nyugodtan utazik, egy kis hányinger időnként előfordulhat. A pórázt ismeri.
A jelölgetéseket nagyon szépen kezdi elhagyni az ivartalanítás óta. Nem jelez, ha ki kell mennie ezért figyelni kell és vinni, küldeni. Némi figyelem mellett így teljesen szobatiszta.
Nagyon kíváncsi természetű, ezért ha lehetősége van világot látni ő bizony elindul. Oda kell tehát figyelni rá, ha nyílik az ajtó, a kapu, mert hajlamos kisurranni. Kertben tartózkodás során az 1,50-1,60 méter kerítés még nem akadály neki, könnyedén mászik fel rajta. Ennél magasabbal már nem boldogul. Azonban leleményes, ha van a közelben tereptárgy, amire és amiről ugrani lehet, azt meg fogja próbálni.
Imád enni, jutalomfalattal jól motiválható.

Aktív, kirándulást kedvelő gazdi számára is kiváló társ lehet, és megvannak az adottságai ahhoz, hogy kutyás sportokat kipróbáljon.

Bel Amiről érdeklődni Takács Katinál lehet a 06 70 223 64 76-os vagy a 06 70 619 06 96-os telefonszámon vagy a kasznakata@gmail.com e-mail címen.
hely:Budapest, ideiglenes befogadó
telefon:+3670-223-6476
e-mail:kasznakata@gmail.com