Állat és Ember - Támogatóink

Támogatóink


Ferbelt Dog Food Kft.
 

FERBELT® DOG FOOD Kft.

Magas hústartalmú főtt ételt kínálunk, melyet fagyasztott állapotban szállítunk és kiolvasztás után a gondos csomagolásnak köszönhetően közvetlenül tálalható a kutyusoknak.

Termékeink kifejezetten kutyák számára, az Állatorvostudományi Egyetem tanszékvezetője által összeállított recept összetevői alapján készülnek. Az ételek mindig friss alapanyagokból készülnek, a termékek laboratóriumilag ellenőrzött minőségűek. Üzemi környezetben, professzionális hőkezelési eljárásokkal biztosítjuk a termékek állag- és szavatosság minőségét.

Termékeink nem tartalmaznak tartósítószert, vagy mesterséges ízfokozókat. A termékek fő alapanyagai kiváló minőségű húsokból, zöldségekből, gyümölcsökből és rizsből állnak.

Szeretnénk támogatni Magyarországon azokat az elhivatott állatvédő egyesületeket, állatmenhelyeket, ahol szeretettel fogadnak tápadományokat, ezért termékeink közé bekerült az étlapra a Charity menü (7x250gr) és Charity fogás (250gr) amelynek a megvásárlásával a gyűjtési időszakban megjelölt szervezetet támogatjuk és a cég az összegyűjtött tápadományokhoz még 15%-ot hozzátesz.
Legelsőként az Állat és Ember Állatvédő Egyesületet támogatjuk a Charity programunkkal, mert nyomon követjük a mentéseiket és azt a fajta szívből jövő elhivatottságot, amely elengedhetetlen a valódi állatmentésnél, szeretnénk ezzel elismerni.

Kapcsolódó oldal: www.ferbelt.com